6 Kasım 2020 Cuma

Tüketici Birliği Federasyonu’ndan, TELKODER’e ziyaret…


Tüketici Birliği Federasyonu, kısa adı TELKODER olan Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği’ni ziyaret etti.

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz, yönetim kurulu üyesi ve Tüketici Güvenliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı Turhan Dik, TELKODER Genel Başkanı ve TTM Telekom AŞ. danışmanı Halil Nadir Teberci’yi ziyaret etti.

Bir süre önce yaşama veda eden TELKODER Genel Başkanı Yusuf Ata Arıak için kurumsal taziye dileklerinin iletildiği görüşmede, iletişim sektörüne ilişkin güncel sorunlar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Özellikle pandemi nedeniyle eğitim öğretimde uygulanan uzaktan eğitim uygulamasında ortaya çıkan sorunların değerlendirildiği ziyarette, TBF tarafından bir süre önce başlatılan “GELECEĞE BAĞIŞ” kampanyası hakkında bilgi verilerek, TELKODER üyelerinin kampanyaya desteklerinin beklendiği ifade edildi.

TELKODER Genel Başkanı Teberci de, “GELECEĞE BAĞIŞ” kampanyası ile internet erişimi ve donanım ihtiyacı olan öğrenciler için toplumsal farkındalık oluştuğunu belirterek, kampanyaya ne şekilde katkı verebilecekleri konusunu değerlendirdiklerini ifade etti.

29.09.2020, Tüketici Birliği Federasyonu,

Hiç yorum yok: