12 Ekim 2011 Çarşamba

"Halkın Ekonomisi" KRT'de Başlıyor...

Ekonomi ile ilgili haberlerin, programların içerikleri sokaktaki tüketici için çok da anlamlı değil. Çarşı-Pazar haberleri ile ekonomiyi halka yakınlaştırma çabaları da, beklenen sonucu çoğu kez vermiyor.

Açıklanan enflasyon rakamı, Merkez Bankası’nın faiz kararı “Halkın Ekonomisi”ne nasıl yansıyacak? Doğalgaz zamları, kredi kartları sorunu, bilinçsiz tüketim gibi cebimizi etkileyen gelişmelere karşı neler yapılmalı?

“Halkın Ekonomisi”nde yaşananların tartışıldığı, ekonomik gelişmelerin halkın ekonomisine/cebine nasıl yansıdığı/yansıyacağı, sokağın sesinin ve sorunlarının ekranlarda olacağı bir program, “Halkın Ekonomisi…”

Ekonomide yaşanan tüm gelişmelerin “Halkın Ekonomisi” penceresinden değerlendirileceği, sokaktaki tüketicinin sorunlarına çözümlerin üretileceği programı, Tüketiciler Birliği Kurucu Başkanı ve Tüketici Hakları Uzmanı Mehmet Bülent Deniz ve Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Gazeteci Çetin Ünsalan hazırlayıp sunuyor.

Konukları, telefon bağlantıları, halkın görüşleri ve yorumlarıyla gelişmelerin değerlendirildiği “Halkın Ekonomisi”, her Perşembe saat:20.00’de KRT ekranlarında…

Şimdi gündem, "Halkın Ekonomisi"dir.

"Halkın Ekonomisi"ni izlemek için: D-Smart 151. Kanal, TiVibu, TÜRKSAT 3A 11096 Vertical 30000, internet üzerinden

Halkın Ekonomisi'nde Bu Hafta...
Lüks otel önü iftarları ile gündeme gelen Emek ve Adalet Platformu üyeleri Filiz Demircan ve Deniz Cizreli'den iftar eyleminin öyküsü...

İşsizliğin pençesindeki üniversiteli gençler meydanlarda...
Gençler Meydana Eylem İnisiyatifi sözcüleri Işıl Kurt ve Fidan Ataselim, 4 Kasım İşsizlik Yürüyüşü'nü anlatıyor.

Son ekonomik gelişmeler, hepsi ve daha fazlası...

Halkın Ekonomisi, 13 Ekim 2011 Perşembe, saat 20:00'de KRT'de