31 Mart 2015 Salı

BTK Tüketici Örgütleri'yle Buluştu

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), elektronik haberleşme sektöründe tüketici haklarının düzenlenmesi ve denetlenmesi görev ve yetkileri çerçevesinde, tüketici menfaatinin sağlanması ve korunmasına yönelik görüş alış verişinde bulunmak üzere 27/03/2015 tarihinde tüketici örgütlerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

BTK Kurul Başkanı Dr. Tayfun ACARER başkanlığında BTK İstanbul Bölge Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya Tüketici Örgütleri Federasyonu ve TÜBİDER Genel Başkanı Fuat ENGİN, Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mehmet Bülent DENİZ, Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcıları Av. Hüseyin Sami ÇAPRAK ve Mehmet Muta ŞAHİN, Tüketiciyi Koruma Derneği Başkanı Haşmet ATAHAN, Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Levent KÜÇÜK, TÜDER Genel Sekreteri Deniz CENGİZ, Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın AĞAOĞLU, TÜSODER Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Rıdvan YILDIZ ve Av. Bayram YAZICI, Tüketici Güvenliği Derneği Genel Başkanı Murat KÖSE ve Tüketici Güvenliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Jale YANILMAZ ile Tüketici Hakları Dairesi Başkanı Özgür Fatih AKPINAR ve İdari Uzman Gönül GÜLER katıldı. 

Toplantıda BTK tarafından yapılan ve yapılacak olan düzenlemelere ilişkin bilgi verilirken,tüketici temsilcileri tarafından sektörde yaşanılan sorunlara ve çözüm önerilerine ilişkin görüşler aktarıldı ve karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

30.03.2015, http://tk.gov.tr/sayfa.php?ID=444