9 Ekim 2012 Salı

Deniz'e, Üstün Hizmet Ödülü...


Tüketici Hakları Uzmanı Mehmet Bülent Deniz'e, Üstün Hizmet Ödülü verildi....
 
Erzurum'da bulunan Tüketici Hak Arama Derneği tarafındanTüketiciler Birliği Kurucu Genel Başkanı ve Tüketici Hakları Uzmanı Mehmet Bülent Deniz'e, tüketici hakları alanındaki çalışmaları ve katkıları nedeniyle Üstün Hizmet Ödülü verildi.
 
Tüketici Hak Arama Derneği'nin Erzurum'daki dernek merkezinde düzenlenen törende konuşan Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay; "sayın Mehmet Bülent Deniz'in tüketici hakları ve sivil topluma ilişkin çalışmalarını, kamuoyu yakından tanımakta ve izlemektedir. Yaklaşık yirmi yıla yakın zamandır yapmış olduğu çalışmalar ile bir çok haksızlığın giderilmesini sağlayan, daha kaliteli bir yaşam için vermiş olduğu mücadelesi ile hepimize örnek olan sayın Deniz'in gayretlerini bizler de hayranlık ve ibretle izlemekteyiz.
 
Kendisini Örnek Aldık, Tüketici Hak Arama Derneği'ni Kurduk.
 Kendisi ile şahsen tanışmamış olmamıza rağmen, Mehmet Bülent Deniz'in yapmış olduğu çalışmalar, bizlerin de Erzurum'da tüketici örgütü oluşturmamızda yönlendirici ve cesaret verici bir güç olmuştur. Bu nedenle Yönetim Kurulumuz tarafından sayın Mehmet Bülent Deniz'e Üstün Hizmet Ödülü takdim edilmesine ve kendilerinin Tüketici Hak Arama Derneği Onur Üyesi olmaları için teklifte bulunulmasına karar verilmiştir" dedi.
 
Demokrasi, Tüketici Örgütlenmesinde Yeşerecektir
Çalışmalarının ödüle lâyık görülmesinden onur duyduğunu belirten Tüketici Hakları Uzmanı ve Tüketiciler Birliği Kurucu Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz; "kuşkusuz tüketici hakları alanında gönüllü olarak hizmet veren çok sayıda insanın ortaya koyduğu bu kutsal çabanın en büyük ödülü; haksızlıkların giderilmesi, insan onuruna yakışır bir yaşamın herkes için olanaklı olmasıdır. Ben de, bu alanda üstün gayret gösteren tüketici hakları gönüllülerinin oluşturduğu büyük ordunun bir üyesi olarak, Tüketici Hak Arama Derneği'nin kuruluşuna hasbelkader vesile olmaktan, tüketici örgütlenmesine katkı yapmak için yola çıkan bu yeni oluşum tarafından ödüle lâyık görülmekten onur duymaktayım. Tüketici örgütlenmesinin yaygınlaşması; yurttaşın hak arama duygusunun gelişmesinde, haksızlıklara karşı direnmesinde, toplumsal sorgulamanın yoğunlaşmasında en önemli etkendir. Demokrasi, tüketici örgütlenmelerinde yeşerecektir. Bu duygularla lâyık görüldüğüm Üstün Hizmet Ödülü ve teklif edilen Tüketici Hak Arama Derneği Onur Üyeliğini bu alanda çalışma yapan bütün gönüllüler adına alıyor ve teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.