7 Eylül 2019 Cumartesi

Deniz’e Teşekkür Belgesi

Yaklaşık elli sivil toplum örgütünün oluşturduğu Yeni Arayışlar Girişimi Platformu bünyesinde kurulan Güvenilir Ürün Platformu tarafından, Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz’e katkıları nedeniyle teşekkür belgesi verildi.

Güvenilir Ürün Platformu tarafından 6 Eylül 2019’da, İstanbul’da yapılan toplantı ile giyimden gıdaya, yaşamın tüm alanlarında güvenilir ürün tüketilmesi gerekliliğine işaret edildi.

Toplantı sonunda yaşamın güvenilir olması yolunda çaba gösteren basın mensupları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de bulunduğu kişilere teşekkür sertifikası verildi.

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz’e de, uzun yıllar güvenilir ürünlerin yaygınlaşması için yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür belgesi verildi. Törende konuşan Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz; “Güvenilir ürün Platformu’nun temelleri 2009 yılında atıldı. Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak, yönetim kurulu üyesi gazeteci Çetin Ünsalan, o tarihte İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği Başkanı Hüseyin Bozdağ ile birlikte Sağlıklı Gıda Platformu’nu kurmuştuk. O çalışmada üretici, satıcı, medya, gıda ve tüketici hakları alanında çalışan sivil toplum örgütlerini bir masa etrafında toplamış ve başta gıda olmak üzere yaşamın her alanında güvenilir ürün anlayışını seslendirmeye başlamıştık. Sağlıklı Gıda Platformu’nun başlattığı bu çalışma, Güvenilir Ürün Platformu olarak bugün gelişerek devam etmektedir. Bu konuda gerek şahsım ve gerekse Tüketici Birliği Federasyonu olarak katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

07.09.2019, Tüketici Birliği Federasyonu