13 Eylül 2020 Pazar

“Yeni bir hikâye yazıyoruz”


Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz; “tüketici örgütlenmesinde çıtayı yükselttik ve yeni bir hikâyeyi yazmaya başladık” dedi.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun gereği yılda bir kez toplanan Tüketici Konseyi’nin 24.sü, Ankara’da toplandı.

9 Eylül 2020 tarihinde toplanan Tüketici Konseyi’nde konuşan Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz, tüketici örgütlerinin arasında tüketici hakları mücadelesinden uzak kişilerin bulunduğunu belirterek; “kimileri var ki, tüketici adına oturduğu koltukları ikinci emekli maaşı olarak görüyor, kimileri var ki günde 3-4 kanal dolaşarak andropozunu tedavi etmeye çalışıyor” dedi.

Yaşanan bu olumsuzluğa karşın tüketici örgütlenmesinde yeni bir hikâye yazmaya başladıklarını kaydeden Deniz; “Tüketici ve Çevre Dernekleri Federasyonu (TÜÇEDEF), Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) ve Tüketici Birliği Federasyonu (TBF), tüketici örgütlenmesinde çatı kuruluşu oluşturmak için bir araya geldi ve tüketici örgütlenmesinde yeni bir hikâye yazmaya başladık, Tüketici Konfederasyonu çok yakında kurulmuş olacak” dedi.

TBF Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz’in konuşmasının tamamı…
13.09.2020, Tüketici Birliği Federasyonu,

Hiç yorum yok: